In de afgelopen jaren heb ik een aantal mensen gecoacht die last hadden van blessures, overtraindheid en een burn-out. Lange tijd hielden zij zichzelf voor dat de pijn vanzelf wel zou verdwijnen, of dat ‘gewoon doorgaan’ de beste optie was. Ik vind als sporter en sporttherapeut dat wanneer jij tegen jouw eigen beperkingen aanloopt, het juist belangrijk is om hulp in te schakelen.

Ontdek mijn coachingstraject bij blessures, overtraining en burn-out:
  • Een persoonlijk en op maat herstelprogramma voor iedereen (beweging speelt een grote rol).
  • Massages en behandelingen tegen (meer blessureleed en vermindering van stress).
Trainingsschema’s voor hardlopers voor het behalen van trainingsdoelen, zoals een (halve)marathon.
_54A3067

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden in mijn sportzorgpraktijk aan huis, ben ik actief betrokken bij het verenigingsleven in de Duin- en Bollenstreek. Daarnaast ondersteun ik (individuele) sporters bij het behalen van hun trainingsdoelen. Van hardloper tot judoka en van wielrenner tot (prof)voetballer; alle disciplines komen in mijn praktijk voorbij.

Het verenigingsleven

Bij voetbalvereniging VV Foreholte in Voorhout ben ik mede verantwoordelijk voor de medische begeleiding van de heren-selectieteams. Zo behandel ik spelers die tijdens een wedstrijd of training hulp nodig hebben op het veld. Hierbij masseer ik hen en ik coach hen tijdens speciale hersteltrainingen.

Ook hardlopers raken helaas vaak geblesseerd. Als hardlooptrainer bij AV NSL in Noordwijkerhout begeleid ik een groep hardlopers. Naast het uitwerken van de hardloopschema’s, leer ik ze ook de juiste looptechnieken en behandel ik voorkomende pijn en blessures in mijn sportzorgpraktijk. Meer weten? Klik dan hier.

Een mooi resultaat

Ook ik, als fanatiek sporter, raak weleens geblesseerd. Ik weet dus als geen ander hoe vervelend en frustrerend dit kan zijn. Mijn coachingstraject en mijn behandelingen zijn, vergeleken met medische kosten, een kleinere investering met vaak een mooi resultaat. Voor een intakegesprek kan je binnen 1-5 werkdagen bij mij terecht.

Zo snel mogelijk kennis maken?

Natuurlijk kan dat!