Sportherstel coaching

Mijn missie als masseur en herstelcoach is om jou volop te laten genieten van jouw favoriete sport. Regelmatig spreek ik sporters die na de behandeling van een blessure te snel zijn teruggekeerd naar bijvoorbeeld het voetbal- of hockeyveld. De overbelaste spier of pees heeft hierdoor niet goed kunnen genezen, waardoor de pijn blijft terugkeren. Dit is extra vervelend tijdens of in de aanloop naar een belangrijke wedstrijd.

Het wanneer en hoe je moet opbouwen na blessureleed blijkt in veel gevallen overschat. Het is belangrijk om te weten welke belasting je lijf aan kan en welke oefeningen of trainingsschema’s passen bij jouw blessure en sportniveau. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan snel contact met me op. 

Leuk, denk je nu waarschijnlijk, maar je hebt geen zin in hoge kosten. Dat snap ik als herstelcoach natuurlijk ook. Vanaf het moment dat we samen aan de slag gaan aan jouw herstel, help ik je óók om de herstel mogelijkheden op een rijtje te zetten.

_54A2865

Samen bekijken we welke oplossing het meest bij jouw herstel(proces) en portemonnee past. Je maakt zelf de keuze welke oplossing optimaal is voor jou. Ik zal je wel kritische vragen blijven stellen, want ik wil er zeker van zijn dat de door jou gekozen oplossing ook echt werkt.

Wat levert het je op?
Plezier: Als masseur en herstelcoach behandel, begeleid en adviseer ik mensen met een blessure. We stellen realistische doelen en gaan hiermee snel aan de slag. Bewegen wordt hierdoor weer leuk.

Zelfvertrouwen: Je leert je eigen lijf in het herstelproces beter kennen. Je zal erachter komen dat gelukkig niet elk pijntje een blessure is. Ik leer je ook hoe je om pijntjes heen kunt bewegen.

Persoonlijke records:
Als sporter loop je vroeg of laat tegen grenzen op. Dit kan frustrerend zijn als je traint voor een specifiek doel. Door middel van (sport)massages, het inzetten van percussietherapie en Medical Taping gaan wij ons ook samen richten op het verbeteren van jouw sportprestaties.

Zo snel mogelijk kennis maken?

Natuurlijk kan dat!