Kwaliteit

Ik ben een NGS-gediplomeerd sportmasseur en sportverzorger. Daarnaast ben ik een SCAS gecertifieerd sportzorgmasseur, sporttherapeut en hardlooptrainer. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij MSP opleidingen in Leiden en Myos in Utrecht. Daarnaast zijn al mijn diploma’s ACE erkend.

Alle zorgverleners in Nederland moeten aan eisen voldoen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Sportzorgpraktijk Fit2perform voldoet aan deze eisen. Ben je tevreden over mijn behandelingen? Complimenten of een aanbeveling zijn altijd welkom en deze zie ik dan ook graag terug via de app of mail. Jaarlijks vraag ik mijn cliënten om online het evaluatieformulier in te vullen. Ik zou het erg op prijs stellen als je het formulier wil invullen. Dit neemt ongeveer 5 minuten van jouw tijd in beslag.

_54A2779

Wanneer je ergens niet tevreden over bent of een klacht hebt, wil ik dit zo snel mogelijk en in goed overleg met je oplossen. Mocht dit om wat voor reden niet lukken, dan kun je gratis gebruikmaken van www.ngsmassage/klachtenDe laatste onderdelen van mijn kwaliteitsbeleid zijn bijscholing en toetsing. Als sport(zorg)masseur ben ik hiervoor aangesloten bij de brancheorganisatie NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) en het SCAS.

_54A2777

De uitgangspunten van de NGS zijn:

  • Bijscholing;
  • Toetsing;
  • Belangen behartigen.