Even voorstellen…
Mensen helpen om sterker en fitter te worden vind ik het allerleukste. Door mijn behandelingen en trainingen zie ik dat mensen zich beter gaan voelen en (nog) beter gaan bewegen. Mijn naam is André Buitenhek, de trotse eigenaar van Sportzorgpraktijk Fit2perform.

Mede door mijn eigen ambities als marathonloper ben ik geïnteresseerd geraakt in het menselijk lichaam. Om meer te leren over (eigen) blessures, herstel en om anderen te helpen bij het behalen van sportdoelen ben ik verschillende opleidingen gaan volgen. Inmiddels ben ik al heel wat jaren een NGS-gediplomeerd sportmasseur en sportverzorger. Daarnaast ben ik een SCAS gecertifieerd sportzorgmasseur, sporttherapeut en hardlooptrainer.

Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in Voorhout. In het gezin staat sport centraal. Iedereen heeft zo zijn eigen sportieve hobby’s. We moedigen elkaar graag aan tijdens een wedstrijd of wanneer het even tegenzit. De liefde voor de marathon deel ik binnen mijn gezin nog met niemand maar een rondje hardlopen met mijn dochter is altijd erg gezellig.

_54A2710

Naast mijn werkzaamheden in mijn sportzorgpraktijk aan huis ben ik actief betrokken bij het verenigingsleven van Voorhout. Zo ben ik mede verantwoordelijk voor de medische begeleiding van geblesseerde voetballers van V.V. Foreholte. Daarnaast ondersteun ik de Roparun, Team Bollenstreek.

Extra duwtje in de rug
Ik ben geboren en getogen op Scheveningen. Mijn Haagse accent en humor blijk volgens mijn klanten niet te zijn verloren. Hetzelfde geldt voor mijn liefde voor de zee. Mijn hardlooptrainingen geef ik  dan ook graag in de duinen van Noordwijk of op het strand. Mijn deelnemers beschrijven mijn trainingen als vrolijk, energiek, technisch, lekker zwaar en als extra duwtje in de rug. Gegrepen door de magie van het massage vak en met diezelfde vrolijkheid en energie behandel ik ook mensen die een bezoek brengen aan mijn sportzorgpraktijk. Ligt mijn focus als masseur dan alleen bij de geblesseerde sporter? Nee, elk mens heeft ontspanning nodig. Mijn massages nodigen het lichaam uit de pijn los te laten en te ontspannen.

Wat kan je tijdens mijn behandelingen  verwachten?
Voor aanvang van de eerste behandeling vindt een intakegesprek plaats. Voor zo’n eerste ontmoeting plan ik 60 minuten. Tijdens dit eerste gesprek vraag ik naar je (pijn)klachten en ben ik benieuwd naar het ontstaan van de klachten of blessures. Aan de hand van jouw wensen en met gebruik van mijn expertise bepalen we welke behandeling het beste bij jou past.
De massages duren ongeveer 45 minuten. De kwaliteit en professionaliteit van mijn werk als masseur worden bevorderd, gestimuleerd en gewaarborgd door de uitkomsten van een klanttevredenheidsonderzoek.

Daarnaast ben ik aangesloten bij Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) en vind ik bijscholing een belangrijk onderdeel van mijn kwaliteitsbeleid.